Smart induktionssæt med app

Din perfekte medhjælper i køkkenet!

Med Ztove DUO får du induktions kogezoner med Ztove teknologi, med sættet følger der en 24 cm stegepande og en stor 3L kasserolle. Alt sammen i en flot transportabel udgave som er nem at flytte med dens 6,8 kg.

Image
Image

Med Ztoves app får du en unik styring af kogepladen.

Udover at regulere via effekttrin som på en traditionel kogeplade, får du med Ztove app også mulighed for at vælge præcis den temperatur du ønsker på pandens overflade eller i kasserollens bund.

Appen indeholder desuden opskrifter der gør det lettere at lave mad. Appen kan hentes i Google Play & App Store. Efterhånden som nye funktioner udvikles, bliver de tilgængelige for alle med en automatisk og gratis opdatering i appen.

Image

Ztove giver helt nye muligheder i madtilberedning og et perfekt resultat hver gang:

Dine grøntsager bliver karamelliseret helt rigtigt, hakkebøffen bliver utrolig saftig, din bacon smager bedre stegt ved den rigtige temperatur og dine brunede kartofler bliver flødekaramel-agtige – Ztove gør det let at lave god mad.

Opskrifterne i appen er ikke traditionelle opskrifter, de indeholder også en styring af temperaturen. Derved sikres at resultatet bliver præcis ligesom forfatteren af opskriften ønsker. Opskrifterne udvides løbende og du kan også lave dine egne opskrifter direkte i appen.

Image

 

Lettere og bedre madlavning med app  • Transportabel bordmodel
  • Ztove kogegrej er inkluderet i pakken
  • Intelligent madlavning med opskrifter i app
  • Antal kogezoner: 2 med Ztove-teknologi
  • Styr temperaturen præcist ±1°C i appen
Køb Ztove DUO

Mere info om Ztove DUO

Induktionskogeplade-sæt med kogegrej, app og Ztove-teknologi

 

Lettere og bedre madlavning med app

Opnå bedre smag og tekstur i din madlavning med præcis temperatur når du bruger Ztoves kogegrej og app sammen med denne kogeplade. Madlavning bliver lettere med opskrifter i appen, f.eks. kan du koge et perfekt blødkogt æg med kun 3 klik.

Temperaturen styres automatisk

Benyt Ztoves app og de smarte gryder og pander fra Ztove med indbyggede sensorer. Derved kan du tilberede ved den optimale temperatur helt uden at du selv behøver justere varmen. Du indstiller blot temperaturen i appen og teknologien klarer resten, så du kan koncentrere dig om det væsentlige.

Hurtigere opvarmning med induktion

Induktionsteknologi opvarmer kogegrejet meget hurtigt og er den mest effektive opvarmningsteknologi til madlavning. Når du slukker stopper opvarmningen øjeblikkeligt.

Nem rengøring

Kogegrejet opvarmes direkte af induktions-feltet og derfor bliver glaspladen ikke så varm. Rengøring er let da maden ikke brænder fast på kogepladen der blot tørres af med en våd klud.

Induktion er kraftfuld, sikker og energibesparende

Hurtig varmeregulering og høj sikkerhed. I forhold til glaskeramiske kogeplader opnår du en væsentlig energibesparelse, nemmere rengøring og hurtigere opvarmning.

Fremtidssikret

Der kommer flere og flere opskrifter og funktioner i appen, der løbende opdateres automatisk og helt gratis.

Touch betjening

Indbygget i glaspladen findes touch knapper der aktiveres ved blot at lægge fingeren over knappen og holde den et kort øjeblik. Kogepladen har dermed stilrent design der passer ind i ethvert køkken.

Boosterfunktion

Ekstra kraftig opvarmning i højst 10 minutter til f.eks. at bringe vand i kog når du vil tilberede pasta.

Restvarmeindikator

Ja. Eftervarme vises både på kogepladen og i appen.

Automatisk gryderegistrering

Kogepladen varmer kun når der er placeret kogegrej på kogezonerne. Det giver øget sikkerhed.

Transportabel

Kogepladen kan nemt flyttes rundt, og f.eks. bruges i dit udekøkken om sommeren, eller tages med når du besøger venner.

Udvendige mål

BxDxH, mm: 295x525x72

Farve i display/betjeningspanel

Rød

App

Appen* hentes gratis i Apples app store og i Google Play til hhv. iOS og Android.

* kræver minimum iOS 11 eller Android 7 og en enhed med Bluetooth Low Energy (hvilket alle nyere mobiltelefoner og tablets har).

Zoner

2 x 180 mm 1800 watt / boost 2200 watt