Videoer

Oplev i videoerne nedenfor hvad Ztove er, hvordan teknologien, betjeningen på kogepladen og navigationen i appen virker.

Max tilbereder alt lige fra kager til danske klassikere, på en nem og simpel måde med banebrydende Ztove teknologi, der hjælper dig med at opnå perfekte resultater hver gang.

Følg Ztove på Youtube og Facebook for at holde dig opdateret.

Thomas Pasfall laver mad med Ztove - Detaljeret snak om råvarer m.m.

Thomas Pasfall på besøg i Ztoves showroom i Odense. I denne video bliver der talt detaljeret om råvarer, fremgangsmåde og temperaturer. 

Masterchef finalist Ole Kragekjær Madsen prøver Ztove

Gourmetkok og Masterchef finalist Ole Kragekjær Madsen udfordrer Ztove ved at lave tre temperaturfølsomme retter.

Kok Brian Matzen laver forårsret på Ztove

Kok og restaurantejer Brian Matzen tilbereder smørstegt makrel ved 190° med nye ærter, agurk og asparges. Dertil en legeret creme fraiche sauce som passer perfekt til asparges og legeres ved 65° på Ztove.

Kokken Omar Hashimi og Ztove - Part 1 - Steak-off mod Max

"... det mest åndssvage produkt ..." skrev kokken Omar Hashimi til os i en kommentar på Facebook. Vi har inviteret kokken Omar til en lille bøf-battle sammen med Max, så han kunne opleve Ztove.

Kokken Omar Hashimi og Ztove - Part 2 - Omar prøver Ztove

"... det mest åndssvage produkt ..." skrev kokken Omar Hashimi til os i en kommentar på Facebook. Derfor inviterede vi Omar på besøg så han sammen med Max kunne opleve Ztove. Se hvordan Omar reagerer, når han prøver Ztove for første gang.

Kokken Phong Thanh prøver Ztove for første gang - Banh Xeo

Kokken Phong Thanh blev interesseret i at prøve Ztove, så vi har inviteret ham i testkøkkenet for at afprøve det. Vi fik lavet en masse mad - lige fra hollandaise og babymad til sushi og Banh Xeo.

Kokken Nicolai Tram laver mad på bål og prøver Ztove

Kokken Nicolai Tram, der er ved at starte restaurant Knystaforsen, hvor maden skal laves på bål, er i testkøkkenet for at se om Ztove er noget han kan bruge til at skabe ro i køkkenet. Når han nu skal stå ude ved ilden.

Ztove-bruger Mikkel tilbereder fisk med Max og Ztove

Mikkel Martens er en af de tidlige Ztove-brugere, så han har lavet mad på Ztove i lang tid. Mikkel er på besøg hos Ztove, hvor han sammen med Max tilbereder fisk og prøver forskellige temperaturer og teknikker.

Focaccia med krydderolie i Ztove pande

Se i videoen, hvordan Max laver focaccia med Ztove. Focaccia med salt, olie, krydderurter og hvidløg. Brødet hæver og bager i panden, så man opnår den sprødeste skorpe.

Stegte tigerrejer og andre skaldyr på Ztove

Max tilbereder stegte tigerrejer med hvidløg ved 220° på Ztove. Den her opskrift er til tigerrejer uden skal, men kan også bruges til alt muligt andet.

Banh Xeo på Ztove - Vietnamesiske pandekager

Banh Xeo er en vietnamesisk rispandekage til det salte køkken, der hurtigt bliver en af livretterne. Den er både sprød, blød og sej på samme tid pga rismelet og den høje temperatur på 210°.

Perfekte sushiris - Ztove som riskoger

Ztove fungerer som den perfekte riskoger. Risene bliver perfekte hver gang, og der er ingen klumper eller noget der brænder på. Se i videoen, hvordan Max bruger Ztove til at lave perfekte sushiris.

Frikadeller - Den klassiske danske livret på Ztove

Max afslører sin hemmelige familieopskrift på helt enkle og klassiske frikadeller.
Ztove gør at alle frikadeller bliver gode og gennemstegte, med en solid stegeskorpe uden at brænde på.

Skipperlabskovs på Ztove - Klassisk simreret

Max har lavet en traditionel opskrift på skipperlabskovs til Ztove. Hvis man har en "slow cooker" vil man typisk bruge den. Slow cooker funktionen er en af dem som Ztove kan afløse.

To slags omelet på Ztove - Blød og Sprød

Her er to klassiske og nemme opskrifter på de typiske yderpunkter når man laver omelet. En opskrift der giver cremet omelet og en opskrift på omelet med stegeskorpe.

Tre slags spejlæg på Ztove

Max viser tre forskellige måder at lave spejlæg på Ztove. Et emoji-spejlæg, klassisk spejlæg og et sprødt spejlæg.

Manhattan-style cheesecake med Ztove

Cheesecake. Cremet, sød og syrlig. Det er en klar favorit! Manhattan-style strawberry cheesecake er normalt en stor bagt cheesecake, men i denne version er den portionsanrettet og pocheret i panden ved 95° i 30 minutter.

Nem hjemmelavet  hindbærmarmelade med Ztove

En nem opskrift der giver meget bedre marmelade end den der kan købes. Der er mindre sukker i, og derfor mere bær smag. Den bliver tilberedt ved lavere temperatur, så den har ikke en henkogt smag.

Hjemmelavet jordbærsyltetøj på 3 ingredienser 

Max's opskrift er nem og hurtig at lave og alt du skal bruge er 3 ingredienser.
I Max's opskrift bruger han 2 dele bær til 1 del sukker, og smager syltetøjet til med lidt citron.

Klassisk restaurant sauce på Ztove - Sauce Espagnole - Demi Glace

En forenklet opskrift på den klassiske Sauce Espagnole, der er nem at lave på Ztove med ganske få trin.

Mørk fond - Glace - Sky på Ztove

Den mørke fond er lidt mere krævende end den lyse, men vil man lave klassiske franske sauce og supper, så er det den der skal til. Fonden simrer i 3 timer ved 100°C på Ztove.

Hel sous vide kylling med stegt skind på Ztove

I denne video tager Max dig igennem en opskrift til Ztove på hel sous vide kylling med stegt skind. I opskriften pocheres kyllingen i 4 timer ved 61°.

Sous vide ribeye - Uden plastik og vandbad

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at lave ribeye med sous vide teknikker. Med Ztove kan du styre temperaturen ±1°C, hvilket er lige så præcist som sous vide kræver.

Sous vide flæskesteg i gryde - Med sprød svær

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at lave flæskesteg i gryde med sprød svær. Vi har fundet en ganske enkel metode, til at opnå et helt forrygende resultat.

Friturestegte pommes frites på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at friturestege pommes frites. Ztove kan fastholde en temperatur på samme måde som en frituregryde kan.

Hvad er Ztove?

I denne video fortæller Max om det dansk-udviklede hi-tech køkkenudstyr Ztove. Hør historien, hvordan teknologien virker og hvad fordelene er.

Ztove DUO Pro

Café Chino bruger Ztove DUO Pro i deres køkken: “Med Ztove laver mine ansatte maden helt perfekt, præcis som jeg ønsker det. Og opskrifterne i appen gør det let at introducere nye folk i køkkenet. Jeg er fan!” - Emrah Bektas.

Gastromand Johan Johansen prøver Ztove - Kammuslinger med temperaturstyring

Johan Johansen er passioneret madnørd og en del af en af Danmarks største madblogs Gastromand.dk. Han tester og tilbereder mad på Ztove sammen med Max.

Baconista Allan Ømand besøger Ztove - Gourmet bacon og temperaturstyring

Allan Ømand er på besøg hos Ztove. Vi steger gourmet bacon fra Ømands og tester forskellige stegemetoder og temperaturer.

Thomas Pasfall laver mad med Ztove

Se hvordan gourmetkok Thomas Pasfall arbejder med ultra-præcis temperaturstyring i sin madlavning.

Max steger bøf fra kold pande

Normalt bruger man støbejern eller stålpander når der skal steges bøf. Men i dette eksperiment bruger Max en Ztove smart pande - og lægger alle ingredienser på panden inden der fyres op!

Saftig kyllingebryst med skind på Ztove

Et af de sværeste stykker kød at tilberede godt er kyllingebryst uden skind. Der skal ikke meget til før det bliver tørt og kedeligt. Se hvordan Max tilbereder kylllingebryst med skind på Ztove.

En af de bedste, og nemmeste måder at servere rognen på, er som en stenbiderrogncreme med creme fraiche og skalotteløg. Når der skal lidt ekstra til, kan man lave disse kartoffelblinis. De bliver ensartede og gyldne på Ztove ved 180°.

Stegte pølser på Ztove - Den magiske temperatur

Der er blevet eksperimenteret rigtigt meget med pølser i testkøkkenet. Det har vist sig at der findes en magisk temperatur der virker til alle pølser. Man skal blot ændre stegetiden i forhold til hvor tyk pølserne er.

Kogte pølser på Ztove - Pølsemandens tricks

At koge eller pochere pølser er jo ikke verdens mest indviklede tilberedning. Dog er der nogle tricks man kan gøre, når man kan bestemme temperaturen, som gør at pølserne ikke sprækker og at de bliver så møre som overhovedet muligt.

Ztove Quick Tip - Bacon uden krøller

Du har garanteret ofte spurgt dig selv "hvordan kan mit bacon dog blive mere fladt, når jeg steger det?". Det er jo et spørgsmål der holder os alle vågne om natten. Vi har langt om længe fundet svaret!

Sådan koger vi det perfekte æg på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges som en æggekoger. Kogningen af ægget er nemt med Ztove appen, hvor du blot vælger din præference. Så bliver ægget lige efter dit ønske.

Saftig cheeseburger opskrift på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at tilberede burgere. Bøffen steges, så den bliver godt brunet og helt saftig. Burgerbollerne skal smørristes på panden.

Kartofler sous vide - Uden plastik og vandbad

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at koge kartofler med sous vide teknikker. Ztove giver dig fuld kontrol over gryderne. Du skal ikke mere holde øje med om vandet koger over.

Nemme hverdagsgrøntsager med Ztove - Aspargesbroccoli

Denne opskrift er på aspargesbroccoli. Det kunne have være en hvilket som helst anden grøntsag, for næsten alle grøntsager kan tilberedes med stor succes ved 95°C.

Nem lys hverdagsfond med Ztove

Se hvordan Max laver den nemmeste fond. Der er flere måder at lave en god fond på. Men til hverdag er det vigtigste at det er en nem fond.

English muffins - Hæver og bager med Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at engelske muffins. De hæver hurtigt, bager jævnt i panden og opskriften bruger mindre gær end normalt. 

Klassisk bøfsandwich med Ztove

Se i videoen, hvordan Max bruger Ztove at lave klassisk dansk bøfsandwich. Det gælder om at få så meget smag i sovsen som muligt, uden bøffen bliver tør. 

Smash burger med Ztove - Sprød og saftig

Se hvordan vi laver den sprødeste og mest saftige smash burger med Ztove. Metoden kræver, at man steger sit kød i kortere tid ved en højere temperatur.

Hjemmelavede donuts med glasur er nemt med Ztove

I denne video viser Max, hvordan du kan bruge Ztove til at koge doughnuts i fritureolie ved 190°C.

Creme Brulee på Ztove - Klassisk fransk dessert

En af de allermest klassiske franske desserter. Traditionelt er den set som en lidt svær opskrift fordi begge trin i opskriften er temperaturfølsomme. Det er vi heldigvis ude over med Ztove som kokkeassistent.

Vanillecreme / creme anglaise med Ztove

Her viser Max, hvordan du kan lave vanillecreme med Ztove. Med præcis styring af temperaturen skiller eller brænder vanillecremen ikke fast i bunden af gryden.

Risret med kylling og karrysovs på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges som riskoger og til at lave wokmad bestående af saftig kylling med ris, grønt og smagfuld karrysovs.

Stegte ris med sprød kyllingebryst og grøntsager

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at lave stegte ris med sprød kyllingebryst og grøntsager.

Bløde brune løg med Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at tilberede bløde brune løg ved 150°C.

Juleforberedelser med Ztove #1 - Før lillejuleaften

Her er menu, opskrift og opgaver til julemenuen. Det hele er lavet så man har så lidt at lave juleaften og lillejuleaften som muligt.

Juleforberedelser med Ztove #2 - Lillejuleaften

Her er menu, opskrift og opgaver til julemenuen. Det hele er lavet så man har så lidt at lave juleaften og lillejuleaften som muligt.

Juleforberedelser med Ztove #3 - Juleaften

Her er menu, opskrift og opgaver til julemenuen. Det hele er lavet så man har så lidt at lave juleaften og lillejuleaften som muligt.

Brune kartofler med Ztove

Se i videoen, hvordan Max tilbereder brune kartofler med Ztove. De brunede kartofler får en perfekt karamelisering uden at brænde sukkeret på.

Risengrød med Ztove

Her kan du se hvordan Max tilbereder risengrød på Ztove. Temperaturstyringen gør at den ikke brænder på i bunden, og man slipper for at røre i grøden hele tiden.

Sådan bruges Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove virker og hvor let det er at bruge.

Perfekt skindstegt laks - 10 min. ved 195°C

Se i videoen, hvordan Ztove DUO bruges til at lave perfekt skindstegt laks ved 195°C. 

Sådan laver vi sprød sandwich på Ztove DUO

Se i videoen, hvordan Ztove DUO og teknologien virker. Her bruges Ztove DUO til at lave sprød pandestegt sandwich.