Videoer

Se i en video hvad Ztove er, hvordan teknologien virker, betjeningen på kogepladen og navigationen i appen.

Max tager dig igennem hans måde at tilberede lige fra kager til danske klassikere, på en nem og simpel måde med banebrydende Ztove teknologi, der hjælper dig med at opnå perfekte resultater hver gang.

Følg Ztove på Youtube og Facebook for at holde dig opdateret.

Thomas Pasfall laver mad med Ztove - Detaljeret snak om råvarer m.m.

Thomas Pasfall på besøg i Ztoves showroom i Odense. I denne video bliver der talt detaljeret om råvarer, fremgangsmåde og temperaturer. 

Masterchef finalist Ole Kragekjær Madsen prøver Ztove

Gourmetkok og Masterchef finalist Ole Kragekjær Madsen udfordrer Ztove ved at lave tre temperaturfølsomme retter.

Kok Brian Matzen laver forårsret på Ztove

Kok og restaurantejer Brian Matzen tilbereder smørstegt makrel ved 190° med nye ærter, agurk og asparges. Dertil sauce mousseline som passer perfekt til asparges og legeres ved 65° på Ztove.

Kokken Omar Hashimi og Ztove - Part 1 - Steak-off mod Max

"... det mest åndssvage produkt ..." skrev kokken Omar Hashimi til os i en kommentar på Facebook. Vi har inviteret kokken Omar til en lille bøf-battle sammen med Max, så han kunne opleve Ztove.

Kokken Omar Hashimi og Ztove - Part 2 - Omar prøver Ztove

"... det mest åndssvage produkt ..." skrev kokken Omar Hashimi til os i en kommentar på Facebook. Derfor inviterede vi Omar på besøg så han sammen med Max kunne opleve Ztove. Se hvordan Omar reagerer, når han prøver Ztove for første gang.

Focaccia med krydderolie i Ztove pande

Se i videoen, hvordan Max laver focaccia med Ztove. Focaccia med salt, olie, krydderurter og hvidløg. Brødet hæver og bager i panden, så man opnår den sprødeste skorpe.

Sous vide ribeye - Uden plastik og vandbad

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at lave ribeye med sous vide teknikker. Med Ztove kan du styre temperaturen ±1°C, hvilket er lige så præcist som sous vide kræver.

Sous vide flæskesteg i gryde - Med sprød svær

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at lave flæskesteg i gryde med sprød svær. Vi har fundet en ganske enkel metode, til at opnå et helt forrygende resultat.

Friturestegte pommes frites på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at friturestege pommes frites. Ztove kan fastholde en temperatur på samme måde som en frituregryde kan.

Hvad er Ztove?

I denne video fortæller Max om det dansk-udviklede hi-tech køkkenudstyr Ztove. Hør historien, hvordan teknologien virker og hvad fordelene er.

Ztove DUO Pro

Café Chino bruger Ztove DUO Pro i deres køkken: “Med Ztove laver mine ansatte maden helt perfekt, præcis som jeg ønsker det. Og opskrifterne i appen gør det let at introducere nye folk i køkkenet. Jeg er fan!” - Emrah Bektas.

Gastromand Johan Johansen prøver Ztove - Kammuslinger med temperaturstyring

Johan Johansen er passioneret madnørd og en del af en af Danmarks største madblogs Gastromand.dk. Han tester og tilbereder mad på Ztove sammen med Max.

Baconista Allan Ømand besøger Ztove - Gourmet bacon og temperaturstyring

Allan Ømand er på besøg hos Ztove. Vi steger gourmet bacon fra Ømands og tester forskellige stegemetoder og temperaturer.

Thomas Pasfall laver mad med Ztove

Se hvordan gourmetkok Thomas Pasfall arbejder med ultra-præcis temperaturstyring i sin madlavning.

Max steger bøf fra kold pande

Normalt bruger man støbejern eller stålpander når der skal steges bøf. Men i dette eksperiment bruger Max en Ztove smart pande - og lægger alle ingredienser på panden inden der fyres op!

Sådan koger vi det perfekte æg på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges som en æggekoger. Kogningen af ægget er nemt med Ztove appen, hvor du blot vælger din præference. Så bliver ægget lige efter dit ønske.

Saftig cheeseburger opskrift på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at tilberede burgere. Bøffen steges, så den bliver godt brunet og helt saftig. Burgerbollerne skal smørristes på panden.

Kartofler sous vide - Uden plastik og vandbad

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at koge kartofler med sous vide teknikker. Ztove giver dig fuld kontrol over gryderne. Du skal ikke mere holde øje med om vandet koger over.

Nem lys hverdagsfond med Ztove

Se hvordan Max laver den nemmeste fond. Der er flere måder at lave en god fond på. Men til hverdag er det vigtigste at det er en nem fond.

English muffins - Hæver og bager med Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at engelske muffins. De hæver hurtigt, bager jævnt i panden og opskriften bruger mindre gær end normalt. 

Klassisk bøfsandwich med Ztove

Se i videoen, hvordan Max bruger Ztove at lave klassisk dansk bøfsandwich. Det gælder om at få så meget smag i sovsen som muligt, uden bøffen bliver tør. 

Smash burger med Ztove - Sprød og saftig

Se hvordan vi laver den sprødeste og mest saftige smash burger med Ztove. Metoden kræver, at man steger sit kød i kortere tid ved en højere temperatur.

Hjemmelavede donuts med glasur er nemt med Ztove

I denne video viser Max, hvordan du kan bruge Ztove til at koge doughnuts i fritureolie ved 190°C.

Vanillecreme / creme anglaise med Ztove

Her viser Max, hvordan du kan lave vanillecreme med Ztove. Med præcis styring af temperaturen skiller eller brænder vanillecremen ikke fast i bunden af gryden.

Risret med kylling og karrysovs på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges som riskoger og til at lave wokmad bestående af saftig kylling med ris, grønt og smagfuld karrysovs.

Stegte ris med sprød kyllingebryst og grøntsager

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at lave stegte ris med sprød kyllingebryst og grøntsager.

Bløde brune løg med Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at tilberede bløde brune løg ved 150°C.

Brune kartofler med Ztove

Se i videoen, hvordan Max tilbereder brune kartofler med Ztove. De brunede kartofler får en perfekt karamelisering uden at brænde sukkeret på.

Risengrød med Ztove

Her kan du se hvordan Max tilbereder risengrød på Ztove. Temperaturstyringen gør at den ikke brænder på i bunden, og man slipper for at røre i grøden hele tiden.

Sådan bruges Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove virker og hvor let det er at bruge.

Perfekt skindstegt laks - 10 min. ved 195°C

Se i videoen, hvordan Ztove DUO bruges til at lave perfekt skindstegt laks ved 195°C. 

Sådan laver vi sprød sandwich på Ztove DUO

Se i videoen, hvordan Ztove DUO og teknologien virker. Her bruges Ztove DUO til at lave sprød pandestegt sandwich.