Videoer

Hvad er Ztove?

I denne video fortæller Max om det dansk-udviklede hi-tech køkkenudstyr Ztove. Hør historien, hvordan teknologien virker og hvad fordelene er.

Ztove DUO Pro

Café Chino bruger Ztove DUO Pro i deres køkken: “Med Ztove laver mine ansatte maden helt perfekt, præcis som jeg ønsker det. Og opskrifterne i appen gør det let at introducere nye folk i køkkenet. Jeg er fan!” - Emrah Bektas.

Sådan bruges Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove virker og hvor let det er at bruge.

Friturestegte pommes frites på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at friturestege pommes frites. Ztove kan fastholde en temperatur på samme måde som en frituregryde kan.

Sådan koger vi det perfekte æg på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges som en æggekoger. Kogningen af ægget er nemt med Ztove appen, hvor du blot vælger din præference. Så bliver ægget lige efter dit ønske.

Saftig cheeseburger opskrift på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at tilberede burgere. Bøffen steges, så den bliver godt brunet og helt saftig. Burgerbollerne skal smørristes på panden.

Sous vide ribeye - Uden plastik og vandbad

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at lave ribeye med sous vide teknikker. Med Ztove kan du styre temperaturen ±1°C, hvilket er lige så præcist som sous vide kræver.

Kartofler sous vide - Uden plastik og vandbad

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at koge kartofler med sous vide teknikker. Ztove giver dig fuld kontrol over gryderne. Du skal ikke mere holde øje med om vandet koger over.

Sous vide flæskesteg i gryde - Med sprød svær

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at lave flæskesteg i gryde med sprød svær. Vi har fundet en ganske enkel metode, til at opnå et helt forrygende resultat.

English muffins - Hæver og bager med Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges til at engelske muffins. De hæver hurtigt, bager jævnt i panden og opskriften bruger mindre gær end normalt. 

Klassisk bøfsandwich med Ztove

Se i videoen, hvordan Max bruger Ztove at lave klassisk dansk bøfsandwich. Det gælder om at få så meget smag i sovsen som muligt, uden bøffen bliver tør. 

Focaccia med krydderolie i Ztove pande

Se i videoen, hvordan Max laver focaccia med Ztove. Focaccia med salt, olie, krydderurter og hvidløg. Brødet hæver og bager i panden, så man opnår den sprødeste skorpe.

Risret med kylling og karrysovs på Ztove

Se i videoen, hvordan Ztove bruges som riskoger og til at lave wokmad bestående af saftig kylling med ris, grønt og smagfuld karrysovs.

Perfekt skindstegt laks - 10 min. ved 195°C

Se i videoen, hvordan Ztove DUO bruges til at lave perfekt skindstegt laks ved 195°C. 

Sådan laver vi sprød sandwich på Ztove DUO

Se i videoen, hvordan Ztove DUO og teknologien virker. Her bruges Ztove DUO til at lave sprød pandestegt sandwich.