Ztove opgradering inkl. 2 kogegrej

DKK 5.995,00 Inkl. moms

Har du allerede en induktionskogeplade, eller ønsker du at opgradere en kogeplade vi ikke sælger med Ztove teknologi?

Når du opgraderer din induktionskogeplade med Ztove medfølger alle funktionaliteter, som hvis du køber en ny kogeplade fra os.
Du får mulighed for at styre temperaturen præcist indenfor ±1°C, og du kan bruge de smarte programmer i Ztoves app.

Når du opgraderer din kogeplade medfølger der 1 stk. Ztove 3L kasserolle og 1 stk. Ztove 28cm stegepande.

Når du bruger almindelige induktions-pander/gryder virker kogepladen helt som du er vant til.
Med Ztove gryder og pander får du unik kontrol over din madlavning og kan med appen bruge opskrifter og styre temperaturen med ±1°C præcision.

Der er altid 100 dages tilfredshedsgaranti på Ztove-produkter.

Hvad sker der når jeg køber en opgradering?

Når du køber en opgradering, kontakter vi dig kort tid efter og planlægger det praktiske. Vi aftaler et tidspunkt hvor vores servicetekniker kommer på besøg hos dig for at opgradere din kogeplade med Ztove teknologi.

OBS. Ikke alle kogeplader kan opgraderes med Ztove. Har du en model, der ikke kan opgraderse, vil dine penge naturligvis blive returneret med det samme.

På lager

Varenummer (SKU): ZS3MB2 Kategori:

Beskrivelse

Ztove opgradering med 2 stk. kogegrej

Har du allerede en nyere induktionskogeplade har du mulighed for at gøre den intelligent ved opgradering med et Ztove modul. Vi kommer og installerer modulet for dig og med Ztove pander og gryder får du straks mulighed for den fulde Ztove oplevelse med temperaturstyring. Opgrader med Ztove og oplev ro i maven og frie hænder, når du laver mad.

Smart Cooking

Ztove giver helt nye muligheder i madtilberedning og et perfekt resultat hver gang: dine grøntsager bliver karamelliseret helt rigtigt, hakkebøffen bliver utrolig saftig, din bacon smager bedre stegt ved den rigtige temperatur og dine brunede kartofler bliver flødekaramel-agtige – Ztove gør det let at lave god mad. Opskrifterne i appen er ikke traditionelle opskrifter, de indeholder også en styring af temperaturen. Derved sikres at resultatet bliver præcis ligesom forfatteren af opskriften ønsker. Denne funktion er meget unik. Opskrifterne udvides løbende og du kan også lave egne opskrifter.

Lettere og bedre madlavning med app

Opnå bedre smag og tekstur i din madlavning med præcis temperatur når du bruger Ztoves kogegrej og app sammen med din kogeplade med indbygget Ztove modul. Madlavning bliver lettere med opskrifter i appen, f.eks. kan du koge et perfekt blødkogt æg med kun 3 klik.

Temperaturen styres automatisk

Benyt Ztoves app og intelligente gryder og pander med indbyggede sensorer. Derved kan du tilberede ved den optimale temperatur, uden at du selv behøver justere varmen. Du indstiller blot temperaturen i appen og teknologien klarer resten, så du kan koncentrere dig om det væsentlige.

Fremtidssikret

Der kommer flere og flere opskrifter og funktioner i appen, der løbende opdateres automatisk og helt gratis.