Om os

om os max og peter

Hvorfor startede Ztove?

Ztove er startet på grund af pandekager. Det lyder lidt sjovt, og det er det måske også. En hyggelig Rasmus Klump-historie, om at lave de perfekte pandekager. Hver gang. Peter lykkedes ikke med at lave pandekager lige gode hver gang til sin 4-årige søn, og derfor skulle der ske noget. 

Med 20 års erfaring i udvikling af robotter tænkte han på, hvad den idéelle løsning på problemet kunne være. Kunne man kunne få den perfekte temperatur, når man laver mad? Med en baggrund som uddannet civilingeniør i datateknologi fra SDU begyndte udviklingen af produktet i 2015 i Forskerparken i Odense.

Ztove kommer på markedet

I 2019 havde Ztove de første produkter på markedet og så startede missionen om, at alle skulle kunne lave perfekt mad hver gang. 

“Som opfinder tror man, at det må være indlysende for enhver, hvor genial end idé er, men sådan er det ikke. Man møder megen skepsis, og man kan også selv begynde at tvivle på sin idé.”

Vi tvivler ikke længere på vores produkt, og har mange tilfredse brugere. Vi tilbyder 100 dages tilfredsheds- og prisgaranti, og vi har stadig ikke fået noget retur. 

om os max og allan
om os ztove

Hvor er Ztove i dag?

I dag er vi 10-15 ansatte, der hver dag arbejder på at skabe en helt unik oplevelse, når man laver mad. At skabe værdi for vores brugere er det helt essentielle grundlag for, at vi går på arbejde. Vi leverer både til private og professionelle køkkener.

Læs og se mere herunder om, hvad Ztove er, og hvad du kan opnå, når du er bruger af Ztove.

Vision

Ztoves vision er at hjælpe og udvikle madlavning i det danske køkken samt få bedre smag og tekstur i traditionelle retter. Gennem teknologien i Ztoves produkter er det muligt at forebygge små ulykker i køkkenet og fjerne usikkerhed ifm. madlavning. Herunder at spare tid, eliminere stress og opfordre til at opnå nye gastronomiske oplevelser.
Ved at tilbyde folk mere overskud og afslapning omkring madlavning, håber vi, at folk vil være hurtigere til at kaste sig ud i nye opskrifter og udforske mere varieret mad.

Showroom

Besøg vores showroom

Besøg os, i vores Ztove Showroom i Odense, og oplev hvad temperaturkontrol kan gøre for din madlavning.

Få personlig vejledning i, hvordan du bruger Ztove. Hør om Ztove, få nyttige tips og gode råd om, hvordan du får mest muligt ud af dit Ztove-produkt.

Prøv Ztove og mærk, hvordan f.eks. betjeningen på din nye kogeplade føles eller navigationen i appen, når køkkengrejet er koblet til din smartphone eller tablet. Vi ligger kun 4 minutters kørsel fra motorvejen, så ring til os på +45 78 707 707, og så aftaler vi en tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Ztove!

Hvor befinder vi os?