Ztove kokke, brugere og rådgivere

Køkkengrej fra Ztove bruges flittigt i tusinder af køkkener, hvor der stilles høje krav til køkkenværktøjets ydeevne. Heriblandt både professionelle kokke, gourmetkokke, hjemmekokke, tech-nørder og madentusiaster.

Ztove kokke, brugere og rådgivere har siden begyndelsen været med til udvikling af prototyper, opskrifter og meget mere.

Kok Ole K. Madsen
Ole Kragekjær Madsen

Gourmetkok, fotograf og Masterchef finalist Ole Kragekjær Madsen har Ztove i sit eget hjem, og deltager i madlavningsvideoer med Max i Ztove studiet i Odense. Her afprøver de nye opskrifter og udfordrer Ztove med temperaturfølsomme retter.

Læs mere om Ole her >

Image
Max Rasmussen

Max er madnørd og har i mange år drevet madbloggen, kvalimad.dk. Han udvikler opskrifter til appen, laver madlavningsvideoer og meget mere. Max er Ztoves helt egen TV-kok.

Læs mere om Max her >

Thomas Pasfall ejer restaurant pasfall i Odense
Thomas Pasfall

Thomas Pasfall er professionel kok og ejer af Restaurant Pasfall i Brandts Passage i Odense. Restaurant Pasfall er anbefalet i Michelin guiden flere år i træk. Thomas har siden begyndelsen udviklet og testet prototyper hos Ztove, i tæt samarbejde med Peter Favrholdt.

Læs mere om Thomas Pasfall her >

John G. fra Meremobil.dk
John G.

John G. står bag meremobil.dk, som er et blog om emneområderne smartphones, tablets og andre teknologier. John G. har over tid testet Ztove, og har skrevet flere anmeldelser af produktet.

Læs mere om John her >