Hvorfor vælge Ztove?

En sikker købsoplevelse

Fri levering med Ztove
Gratis og hurtig levering til døren

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at begynde at bruge dine nye produkter, du har købt hos os. Derfor tilbyder vi altid gratis levering til døren.
  
Få monteret og bortskaffet din gamle kogeplade korrekt. Du kan tilføje montering samt bortskaffelse af din gamle kogeplade til kurven hvis disse tjenester ønskes. 

sikker handel på ztove.com
Sikker e-handel med SLL-certifikat

Betaler du med MobilePay, ApplePay, VISA, MasterCard eller en af de mange andre korttyper, vi tager imod, har du den størst mulige sikkerhed.

Ztove.com er godkendt af QuickPay, og alle betalinger med betalingskort foregår over en krypteret forbindelse. Når du betaler, kan du se en hængelås i din browser, hvilket er din garanti for denne sikkerhed.

tilfredshedsgaranti
Altid 100 dages pris- og tilfredshedsgaranti

Udover den almindelige fortrydelsesret på 14 dage, får du altid 100 dages tilfredshedsgaranti på alle kogeplader købt på Ztove.com. Du kan altså i ro og mag prøve Ztove derhjemme i din madlavning.

Og hvis du, op til 100 dage efter dit køb, finder din vare til en lavere pris på ztove.com, udbetaler vi prisforskellen.

Image
Hurtig og effektiv support

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget? Så kontakt os, vi er altid klar til at hjælpe dig og vil gøre vores yderste for at imødekomme dine behov. Ring til os på tlf.: +45 78 707 707 (Alle hverdage kl. 9.00-16.00). Du kan også altid skrive til os på: info@ztove.com. Vi sørger for at svare din henvendelse hurtigst muligt.

  

Lær mere om fordele og funktioner ved Ztove