Coronavirus

Senest opdateret: 21. marts 2020.

Ztove tager situationen med Corona/COVID-19 meget alvorligt og følger myndighedernes anbefalinger.

Alle medarbejdere arbejder så vidt muligt hjemmefra for at undgå evt. smitte. Vi tænker også over det psykiske arbejdsmiljø, når vi arbejder på distancen. Vi kommunikerer dagligt via vores it-platform, både for at koordinere arbejde og holde fast i det sociale sammenhold.

Der møder kun enkelte medarbejdere i vores lokaler, og kun når det er absolut nødvendigt for firmaets drift. Vi holder ekstra øje med symptomer på coronavirus, f.eks. møder ingen medarbejdere med hoste.

Vi har håndsprit placeret i indgangen sammen med instruktioner om den fornødne hygiejne. Vi har minimeret kontakt-flader, f.eks. står døre åbne, så man ikke berører dørhåndtag.

På baggrund af myndighedernes anbefalinger vedrørende coronavirus, holder vores showroom på Landbrugsvej 10, 5260 Odense lukket for besøgende. Vi kan ringe til dig, for at aftale dato og tidspunkt for fremvisning, når vi igen åbner showroomet for besøgende. Skriv dig op her.

Vores webshop fungerer som normalt, dog med yderligere fokus på håndhygiejne og generel sundhed hos medarbejderne.

Travlhed: Vi oplever øget efterspørgsel på vores produkter, og derfor kan der gå 1-2 dage før varerne sendes til hjemmelevering.

Vi holder løbende siden opdateret med information. Kontakt os, hvis du har spørgsmål på tlf.: 78 707 707 eller email: info@ztove.com.