Lav hverdagsmad nemmere end før

Nu kan du nemt lave ris, kartofler og pasta og du slipper helt for at bekymre dig om det koger over, bliver kogt for meget eller for lidt. Læs hvordan herunder.

Gør hverdagen nemmere med Ztove

Hos Ztove har vi testet nogle af de retter, folk laver mest i hverdagen, og fundet ud af hvordan de laves til perfektion. Prøv vores automatiske opskrifter, som laver maden næsten af sig selv. Så kan du i stedet fokusere på at lave de andre sjove ting i køkkenet.

Du får mere tid, færre bekymringer og et garanteret lækkert resultat.

Herunder har vi samlet retter og tilbehør, der med fordel kan automatisere din madlavning i køkkenet.

Hvordan koger du ris?

Sætter dine ris sig altid fast i bunden af din gryde?

Kogning af ris kan være svært og mange anskaffer sig derfor en riskoger, men det behøver du slet ikke. Med den rigtige mængde ris, vand og temperatur, kombineret med den rigtige tid, kan du ved et enkelt tryk på vores ris-program få det samme lækre resultat hver gang.

Ris i gryde

Hvordan koger du det perfekte æg?

Det perfekte æg. Det er måske en af de mest individuelle holdninger i køkkenet. Men hvad der til gengæld ligger fast er, at du skal tilberede et blødkogt æg i kortere tid end et hårdkogt æg.

Med den rigtige temperatur kan du faktisk lave det helt perfekte æg til formålet – hver gang. Endda med et lavere vand- og energiforbrug! Med Ztove kan du dampe dine æg i stedet for at koge dem og derved spare på vandet. Vi har lavet en video der guider dig til at koge det perfekte æg med kun ét klik, find den her.

Med Ztove kogepladen og kasseroller er der ikke noget, der koger over

Hvornår er pasta al dente?

Pastaen er al dente, når den er blød nok til at spise, men stadig har en lille smule bid.

Pasta behøver ikke at bulderkoge for, at det bliver godt. Med Ztove kan du få vandet til at simre
ved 103 ºC uden risiko for, at det koger over. Du kan også roligt koge pasta med låg på uden at risikere, at det koger over af den grund. Så sparer du også en masse energi. Vi har lavet en opskrift, der virker til al slags pasta.

få en pastakoger når du har ztove gryder og pander

Hvor lang tid skal kartofler koge?

Kogetiden for kartofler afhænger af kartoflernes størrelse, og det er vigtigt at tilpasse kogetiden til det ønskede resultat. Med vores opskrift kan du vælge det program, der passer bedst til dine kartofler.

Vi har testet, spist, testet igen og lavet det perfekte program til at få lækre kartofler hver eneste gang.

Hvis du har god tid, kan du vælge at langtidskoge, også kaldet at pochere, dine kartofler ved 95 ºC. Denne metode sikrer, at kartoflerne bliver cremede indeni og faste i bidet, samtidig med at de bedre bevarer deres mineraler og vitaminer. Det tager længere tid, men det giver dig kartofler, der hverken er kogt for meget eller for lidt.

Vi har samlet alle metoderne i én samlet opskrift, så du nemt kan tilberede lækre kartofler hver eneste gang, uanset hvilken størrelse kartofler du har. Vælg det program, der passer til dine kartofler, og så klares resten automatisk med Ztoves temperaturstyring.

kogte kartofler med ét klik. Få den perfekte konsistens på dine kartofler

Smørristet brød

Ved at riste brød på en pande, kan du selv bestemme hvor lyst eller mørkt brødet skal være. Den temperatur du indstiller panden til, bestemmer hvor hurtigt det vil gå. Hvis du rister dit brød i smør, afhænger brødets sprødhed og farve blot af den mængde tid det får lov at ligge på panden.

Ved at riste dit brød på en Ztove pande får du et langt mere ensartet resultat på hele overfladen. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt det brænder på, hvor kraftig din brødrister er, hvor den varmer mest og hvor tyk en skive brød du kan have i den. Perfekt til bruschetta, burgerboller, sandwichbrød og meget mere. Du finder vores opskrift på smørristet brød her.

smørristet brød ved 190 ºC

Mere tid i hverdagen, bedre mad i weekenden

Med nogle få automatiseringer kan du opleve at få meget mere tid i din hverdag. Nu kan du lave havregrød, æg eller hvad du ellers har lyst til om morgenen og være sikker på du aldrig brænder noget på eller koger dit æg for meget.

I weekenden kan du fokusere på at forbedre dine gastronomiske egenskaber – selv med retter du aldrig har prøvet før. Du kan også nørde med den samme ret, samtidigt med du er sikker på at tilbehøret du skal have, er i orden.

Frigør tid og opnå gode resultater – brug Ztove til at automatisere de simple opgaver i køkkenet, såsom kogning af ris, kartofler og pasta.

Læs mere om temperaturstyring med Ztove appen

Få mere opskriftsinspiration