Artikler

Vi har samlet en række artikler, som indeholder nyttige informationer om Ztove.
Få et indblik i andres erfaringer og oplevelser med Ztove. Du finder bl.a. også information om vores tilfredshedsgaranti samt monterings- og bortskaffelsesservice.
Læs også om belægningen på vores gryder og pander, eller find tips til hvordan du kan rengøre og vedligeholde dit kogegrej. 
Er der information, som du synes mangler eller, er du interesseret i et samarbejde med Ztove, så skriv til os: info@ztove.com.

gastromand artikler

Teamet hos Gastromand.dk har skrevet en positiv anmeldelse af Ztove. For at teste grejet af har de bl.a. bagt brød, ristet kaffebønner og lavet popcorn.
“Hvad enten man koger ris, steger bøffer eller popper popcorn, så er det bare fedt at få en hjælpende hånd af komfuret.” 
Se et uddrag af artiklen
Læs anmeldelsen her.

LOGO Grilltips dk1

Grilltips.dk har skrevet en artikel om Ztove, som fortæller hvorfor de har glæde af Ztove i køkkenet:
“Når temperaturen kan styres helt præcist, er det intet problem for vores børn at lave mad. Det brænder ikke på eller stikker af for dem.” 
Gå til artiklen her.

Læs artiklen som O-town har skrevet om Ztove, måske du lærer noget, du ikke vidste:
“Et normalt komfur interesserer sig ikke for, hvor varmt der er i en gryde eller på en pande. Så selv om for eksempel stegepanden har opnået den rette temperatur, så knokler komfuret bare videre.” 
Gå til artiklen her.

Meremobil.dk har testet Ztove og skrevet om sin oplevelse:
“Når bevægelsessensorer og temperaturfølere bygges ind i gryder og pander, samt spiller sammen med en intelligent induktionskogeplade og en app på smartphonen, så rykker din kogekunst op i superligaen.” 
Gå til artiklen her.

Læs artiklen som onlinemagasinet Connery.dk har skrevet om Ztove.
“Hvis du er typen, som elsker gadgets i køkkenet, så er Ztove absolut et kig værd”. 
Se et uddrag af artiklen 
Gå til artiklen her.

omandsbacon

Allan Ømand fra Ømands har været forbi vores køkken. Her får vores Max en god lektion i, hvordan bacon skal steges. 
Se artiklen om manden bag et prisvindende røgeri!

Induktion

Læs om induktion, hvad fordelene ved induktion er, hvilke gryder og pander der kan bruges på induktionskogeplader og om kogegrej fra Ztove kan benyttes. 
Gå til artiklen her.

Sous vide

Få en kort forklaring på hvad sous vide går ud på og se i en video, hvordan Ztove bruges til at tilberede sous vide direkte på stegepanden – helt uden plastikposer, vakuumpakker og vandbad.
Gå til artiklen her.

Opskrifter

Vi har samlet en række lækre opskrifter, som er udviklet specielt til Ztove. Opskrifterne indeholder indstillinger for tid og temperatur, så du let og hurtigt kan komme i gang med at lave mad med Ztove. Gå til artiklen her.

Rengøring og vedligeholdelse

En guide til rengøring og vedligeholdelse af dit kogegrej. Læs mere om hvordan du let kan fjerne skidt fra gryden eller panden og hvordan du beskytter belægningen.
Gå til artiklen her.

Non-stick-belægning

Ztoves gryder og pander har non-stick belægning, der hjælper til, at maden slipper let og ikke brænder sig fast i gryden eller panden. I tillæg sørger den præcise styring af temperaturen for, at maden ikke brænder på. 
Gå til artiklen her.

Tilfredshedsgaranti

Udover den almindelige fortrydelsesret på 14 dage, får du altid 100 dages tilfredshedsgaranti på alle kogeplader købt på vores webshop. Gå til artiklen her.

Montering

Har du købt en ny kogeplade fra vores webshop, kan du hurtigt og let få den monteret med vores montageservice. Så du kan komme i gang med at lave mad med Ztove. Find montering i vores shop og tilføj den til kurven, sammen med den kogeplade du ønsker skal monteres. 
Se vores guide til montering
Læs her om vores monteringsservice

Ztove app

Prøv en af opskrifterne i appen, så assisterer Ztove dig i køkkenet og regulerer automatisk temperatur og tid. Tilknyt din smartphone eller tablet til Ztove og få adgang til et væld af smarte funktioner. Gå til artiklen her.

Energibesparelse

I appen kan du holde øje og se hvor varm kogegrejet er, selv når du har slukket for kogepladen. Du kan desuden følge dit energiforbrug direkte i appen. Få tips til hvordan du kan sparer energi i køkkenet. 
Gå til artiklen her.

Multifunktionel

Ztove er multifunktionelt køkkenudstyr, der erstatter mange andre køkkenmaskiner og udstyr. Det giver dig ekstra god plads ved køkkenbordet. Du behøver kun Ztoves app, induktionskogeplade og kogegrej. Gå til artiklen her.