Bedre madlavning med Ztove

Image

Vil du lave perfekt mad, hver gang, der hverken brænder på eller koger over?

I modsætning til klassiske induktionskogeplader, der blot gør kogegrejet varmere over tid, giver Ztove dig bekymringsfri og bedre madlavning.

Ztove er et samarbejde mellem kogegrej, kogeplade og Ztove appen, der sikrer præcis temperaturstyring.

Præcis temperaturstyring er bare møghamrende frækt. Og så gør det ikke noget, at pander og gryder også er virkelig gode i sig selv.

Frederik Lundberg - Gastromand.dk

Læs anmeldelsen: Gastromand.dk

Image
Image

Bliver den første pandekage altid lidt mærkelig? Ikke med Ztove. Vælg en temperatur og oplev, hvordan alle pandekagerne bliver ens (vi anbefaler 195°C).

Image

Har du besvær med at smelte chokoladen på den helt rigtige måde med vandbad og termometer? Ikke med Ztove. Vælg temperatur (mørk chokolade: 55°C, lys chokolade: 45°C) og smelt direkte i gryde eller pande.

Image

Friturestegte pommes frites er bare lækre, men hvornår er olien varm nok? skal jeg investere i en frituregryde? - svaret er Ztove. Du sætter temperaturen (vi anbefaler 220°C) og appen giver dig besked, når olien er klar, det er nemt.

Image

Har du prøves skindstegt laks, hvor skindet bliver kedeligt og gummiagtigt? Med en præcis temperatur (Vi har testet for dig: 185°C) bliver resultatet perfekt. hver gang.

Image

Du pisker og pisker, men alligevel oplever du nogle gange at din Bearnaise eller Hollandaise skiller. Æg koagulerer ved 60°C - med Ztove er det nemt at sikre at sovsen bliver glat og holdt varm ved at sætte temperaturen til 58°C.

Image

Nyder du at stå og røre i lang tid for alligevel at brænde risengrøden på? Det er slut med Ztove. Mælken brænder på ved 115°C og hvis du blot indstiller temperaturen til 110°C behøver du kun at røre lidt en gang imellem. 

Så nemt kommer du igang med Ztove:
Image

Præcis temperaturstyring (±1°C).

Maden brænder ikke på eller koger over.

Gratis app.

Opskrifter med preinstallerede programmer i appen.

Effektiv og energibesparende opvarmning med induktion.

Image