Artikler

Vi har samlet en række artikler, som indeholder nyttige informationer om Ztove. Artiklerne giver et indblik i andres erfaringer og oplevelser med Ztove. Du finder bl.a. også information om vores tilfredshedsgaranti samt monterings- og bortskaffelsesservice.

Er der information, som du synes mangler eller er du interesseret i et samarbejde med Ztove, så skriv til os: info@ztove.com.

Madbloggen "Grilltips.dk" har skrevet en artikel om Ztove

Grilltips.dk har skrevet en artikel om Ztove, som fortæller hvorfor de har glæde af Ztove i køkkenet: “Når temperaturen kan styres helt præcist, er det intet problem for vores børn at lave mad. Det brænder ikke på eller stikker af for dem.” Gå til artiklen her.O-Town har skrevet en artikel om Ztove.

Læs artiklen som O-town har skrevet om Ztove, måske du lærer noget du ikke vidste: “Et normalt komfur interesserer sig ikke for, hvor varmt der er i en gryde eller på en pande. Så selv om for eksempel stegepanden har opnået den rette temperatur, så knokler komfuret bare videre.” Gå til artiklen her.


Meremobil.dk har testet Ztove og skrevet om sin oplevelse: “Når bevægelsessensorer og temperaturfølere bygges ind i gryder og pander, samt spiller sammen med en intelligent induktionskogeplade og en app på smartphonen, så rykker din kogekunst op i superligaen.” Gå til artiklen her.


Læs om induktion, hvad fordelene ved induktion er, hvilke gryder og pander der kan bruges på induktionskogeplader og om kogegrej fra Ztove kan benyttes. Gå til artiklen her.


Få en kort forklaring på hvad sous vide går ud på og se i en video, hvordan Ztove bruges til at tilberede sous vide direkte på stegepanden – helt uden plastikposer, vakuumpakker og vandbad. Gå til artiklen her.


Ztoves gryder og pander har non-stick belægning, der hjælper til, at maden slipper let. I tillæg sørger den præcise styring af temperaturen for, at maden brænder fast/på. Gå til artiklen her.


En guide til rengøring og vedligeholdelse af dit kogegrej. Læs mere om hvordan du let kan fjerne skidt fra gryden eller panden og hvordan du beskytter belægningen. Gå til artiklen her.


Udover den almindelige fortrydelsesret på 14 dage, får du altid 100 dages tilfredshedsgaranti på alle kogeplader købt på vores webshop. Gå til artiklen her.


Har du købt ny kogeplade fra vores webshop, kan du hurtigt og let få den monteret med vores montageservice. Find den i vores shop og tilføj blot varen til kurven. Herefter vil montøren ringe og aftale dato og tidspunkt. Gå til artiklen her.