Rengøring og vedligeholdelse

Sådan rengøre og vedligeholder du dit Ztove system bedst

Non-stick belægning sikrer nem rengøring og vedligeholdelse

Ztove kogegrej har non-stick belægning, så du får gryder og pander der er nemme at rengøre efter madlavning. Ofte kan du nøjes med at bruge en våd klud eller et stykke køkkenrulle til at tørre det meste skidt af. Kogegrejet skal vaskes op i hånden, med en blød opvaskebørste eller svamp samt opvaskemiddel til håndopvask.

Rengøring af kogegrejet

Lad gryden eller panden køle ned, inden den gøres rent. Men rengør kogegrejet snarest muligt efter brug. Brug aldrig metalredskaber eller ståluld, da det kan ødelægge grydernes og pandernes slip-let belægning. Er der kalkrester i gryden eller panden, fjernes det lettest med eddike eller lidt flydende afkalkningsmiddel til husholdningsbrug.

Undgå at dyppe håndtaget i vand

Elektronikken i kogegrejet er ikke helt vandtæt, og bør derfor behandles nænsomt under rengøring. Ztove kogegrejets håndtag kan ikke tåle at blive dyppet i vand eller komme i opvaskemaskine. Det anbefales derfor at kogegrejet ikke lægges i blød, og at der altid tages særligt hensyn til håndtaget under rengøring. Batterihuset i håndtaget er stænktæt. Det betyder, at du kan skylle håndtaget eller tørre det af med en våd klud, og undgå at batteriet tager skade af vand.

Se i videoen, hvordan du lettest tager hensyn til håndtaget ved rengøring af dit Ztove kogegrej