Intelligent kogegrej og kogeplader

Ztove giver helt nye muligheder i madtilberedning og et perfekt resultat hver gang:

Dine grøntsager bliver karamelliseret helt rigtigt, hakkebøffen bliver utrolig saftig, din bacon smager bedre stegt ved den rigtige temperatur og dine brunede kartofler bliver flødekaramel-agtige – Ztove gør det let at lave god mad.

Image

Opskrifterne i appen er ikke traditionelle opskrifter, de indeholder også en styring af temperaturen. Derved sikres at resultatet bliver præcis ligesom forfatteren af opskriften ønsker. Opskrifterne udvides løbende og du kan også lave egne opskrifter direkte i appen.

Image

Med Ztoves app får du tilmed en unik styring af kogepladen.

Udover at regulere via effekttrin som på en traditionel kogeplade, får du med Ztove app også mulighed for at vælge præcis den temperatur du ønsker på pandens overflade eller i kasserollens bund.

Appen indeholder desuden opskrifter der gør det lettere at lave mad.

Image

Ztove appen virker med alle nyere smartphones og tablets - og findes både i Appstore til iOS og Google Play til Android. Efterhånden som der kommer nye funktioner bliver de tilgængelige for alle med en automatisk og gratis opdatering i appen.

Image

Når du køber en Ztove kogeplade, giver vi dig altid 100 dages fuld fortrydelsesret. Vi er helt sikker på du bliver meget tilfreds med Ztove, men hvis du fortryder så tager vi det tilbage og udbetaler dig dit fulde beløb. Se evt. mere herom i vores handelsbetingelser.